Hans Peter Munk–Andersen

Rådgiver, Kolding afdeling

Hans Peter Munk–Andersen
Tlf:
76 33 69 43
Mobil:
27 90 05 59

Få en snak med Hans Peter

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde i formularen herunder.

Bliv ringet op
Book et møde

Mit job

Rådgiver for primært privatkunder og enkelte mindre erhvervskunder I Kolding afdelingen. Deltager/bidrager bedst muligt i/til teamet i Kolding afd.

Lidt om mig

Bosiddende i Vejle og har være i pi–branchen siden 1983 i Kolding/Vejle området. Gift og har 2 voksne drenge, der lige som resten af familien er sportsinteresseret.
Vor fælles interesse er håndbold, jeg spiller selv lidt håndbold på 3 holdet i Kolding IF, hvor gennemsnitsalderen er pænt høj.–)Har også titel af farfar for Lærke og Clara på 6 år og 3 år, kan man godt glæde sig til.–)

Sport eller spillekort

Begge dele, bliver dog mest sport via håndbold og løbeture, men kortspil sker også med mellemrum.

Sommerferie eller skitur

Tilhænger af begge dele. Afslapning på stranden og med en gang beachvolley er skønt, men det er turene ned af pisterne i Østrig/Frankrig nu også.

Dvd eller biograf

Ingen af delene, men en biograftur ville ikke være værst.

Radio eller tv

Fifty/fifty. Radio(Musik) i bilen og i weekenderne og tv dagligt (Nyheder/sport/film.)

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.