Carsten Rahn

Rådgiver, Kolding afdeling

Carsten Rahn
Tlf:
76 33 69 21
Mobil:
30 90 75 74

Få en snak med Carsten

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde i formularen herunder.

Bliv ringet op
Book et møde

Mit job

Rådgivning af kunder indenfor alle typer bankforretninger blandt andet kreditgivning, pension samt realkreditfinansiering.
Rådgiver igennem mere end 23 år af bankkunder – høj som lav.
Det er vigtigt, at kunden bliver informeret omkring sine muligheder og hvilke løsninger der kan tilbydes. Alle som en skal føle de får, hvad de beder om for at løse netop deres udfordring – og lidt ekstra!

Jeg værdsætter en god dialog med kunderne og lytter til de behov og ønsker de har. Derved kan den mest optimale løsning laves sammen med kunden.
En tilfreds kunde, som kan sige ude i byen, at netop deres bank/sparekasse er det bedste sted –og hvor de mest tilfredse kunder er. Vi er først bedst til kunder, når det er til fælles bedste.

Lidt om mig

Jeg bor i Kolding sammen med min kære hustru Carina og vores 2 børn Gustav og Wilma. Jeg bruger fritiden på at pleje gode venner og benytter ofte naturen til en løbetur.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.