Bo Rønholt

Rådgiver, Kolding afdeling

Bo Rønholt
Tlf:
76 33 69 38
Mobil:
61 94 06 36

Få en snak med Bo

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde i formularen herunder.

Bliv ringet op
Book et møde

Mit job

Jeg er privatkunderådgiver og elsker den daglige kontakt med mennesker. Min største faglige interesse ligger indenfor boligområdet, men jeg rådgiver også om pension og investering.

Lidt om mig

Jeg er født og opvokset i Kolding, og er bosiddende i den sydlige bydel sammen med min kæreste. Vi har tilsammen 4 børn, hvoraf de 3 er flyttet hjemmefra. Jeg har været i den finansielle sektor siden 1989. Min fritid bruger jeg på hus/have, fitness, familie og venner.

Sport eller spillekort

Sport, men kan også godt lide et spil whist eller mousel

Sommerferie eller skitur

Uden tvivl sommerferie

Dvd eller biograf

Biograf

Radio eller tv

Begge dele

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.