Bente Balle

Erhvervsrådgiver, Kolding afdeling

Bente Balle
Tlf:
76 33 69 27
Mobil:
27 90 07 38

Få en snak med Bente

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde i formularen herunder.

Bliv ringet op
Book et møde

Mit job

Erhvervsrådgiver – og jeg rådgiver gerne om både stort og småt inden for erhvervsområdet. Skulle jeg ikke kunne svare, så er jeg ret sikker på, jeg har "en" i mit netværk, som kan.

Lidt om mig

Jeg er livsnyder og forsøger at optimere og udfylde alle dage med ALT DET BEDSTE gode arbejdsdage i Sparekassen, masser af gode oplevelser med min mand Jens, vores familie og venner. Sportsligt med et marathonløb eller måske en cykeltur på MTB eller racer.
Jeg laver masser af velgørenhedsarbejde og bl.a. været holdleder for Løkkefondens cykelhold i Kolding, cyklet 3 gange til Paris med Team Rynkeby/Børnecancerfonden og cyklet 800 km langs Highway 1 i USA for Julemærkehjemmet.

Sport eller spillekort

Sport, men jeg elsker også at spille spil (og at vinde). Læs: jeg tager gerne imod en sportslig eller spillemæssig udfordring!!!!

Sommerferie eller skitur

Elsker alle former for ferie, både de aktive og de afslappende.

Dvd eller biograf

Biograf

Radio eller tv

Radio og musik – vi kan nemt undvære TV i vores hjem

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.