Mit arbejde og mine kolleger inspirerer mig

Rådgivning af kunder indenfor alle typer bankforretninger blandt andet kreditgivning, pension samt realkreditfinansiering. Rådgiver igennem mere end 23 år af bankkunder - høj som lav. Det er vigtigt, at kunden bliver informeret omkring sine muligheder og hvilke løsninger der kan tilbydes. Alle som en skal føle de får, hvad de beder om for at løse netop deres udfordring - og lidt ekstra! Jeg værdsætter en god dialog med kunderne og lytter til de behov og ønsker de har. Derved kan den mest optimale løsning laves sammen med kunden. En tilfreds kunde, som kan sige ude i byen, at netop deres bank/sparekasse er det bedste sted -og hvor de mest tilfredse kunder er. Vi er først bedst til kunder, når det er til fælles bedste.

Større tekst
- 100% +
Læs op

Få en snak med Carsten

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde.

Book et møde Ring mig op

Vil du vide mere om Sparekassen, jeg arbejder i?

I 1853 blev dørene åbnet til Sparekassens første afdeling på Algade 62 i Middelfart – malermester Winthers private hjem. De første mange år var en hård kamp for at få fodfæste på markedet, og helt frem til 1990 havde vi blot to afdelinger. Siden har udviklingen taget fart, og i dag består vi af 16 afdelinger fordelt på Fyn og i Jylland samt en afdeling i København.

Læs mere
Mine kolleger i Sparekassen
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os