Mit arbejde og mine kolleger inspirerer mig

Jeg er privatrådgiver i Kolding afdeling, og jeg kan rådgive private kunder indenfor bolig, investering og pension. Især brænder jeg for investering og investeringsprodukter. Jeg har været i branchen siden 2008, og jeg har igennem årene beskæftiget mig med lidt af hvert. Jeg trives med at have mange bolde i luften, og jeg bliver inspireret af at møde mennesker. Mine 2 børn fylder meget af min fritid ud, men jeg elsker også at rejse med min familie, skabe goder minder og blive fyldt med nye oplevelser.

Større tekst
- 100% +
Læs op

Få en snak med Anne

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde.

Book et møde Ring mig op

Vil du vide mere om Sparekassen, jeg arbejder i?

I 1853 blev dørene åbnet til Sparekassens første afdeling på Algade 62 i Middelfart – malermester Winthers private hjem. De første mange år var en hård kamp for at få fodfæste på markedet, og helt frem til 1990 havde vi blot to afdelinger. Siden har udviklingen taget fart, og i dag består vi af 16 afdelinger fordelt på Fyn og i Jylland samt en afdeling i København.

Læs mere
Mine kolleger i Sparekassen
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os