Mit arbejde og mine kolleger inspirerer mig

Jeg er rådgiver i vores nye afdeling i København. Jeg glæder mig til at være med til at bygge afdelingen op, og sige velkommen til nye kunder og hej til bestående, Jeg har været i den finansielle sektor siden 2002, så det er da efterhånden mange år. Jeg rådgiver indenfor bolig, pension, investering og forsikring. For mig er det vigtigt, at jeg rådgiver hele vejen rundt om økonomien og ikke bare ekspederer. Det skal give værdi for kunden. Det vigtigste for mig er tillid og relationer, det gælder også hos mine kunder. Det at finde gode løsninger og få drømme til at gå op, det er absolut noget af det bedste ved mit arbejde. I min fritid er jeg meget social. Jeg træner og vinterbader, eller helårsbader hedder det vel. Nyeste ting er saunagus. Derudover så står jeg på sidelinjen og ser sønnen spille U19 fodbold. Ellers nyder jeg at bruge tid med veninder og familie og har forskellige oplevelser med dem. Så som overnatning i naturen, musik/koncerter og mange andre ting.

Større tekst
- 100% +
Læs op

Få en snak med Rie

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde.

Book et møde Ring mig op

Vil du vide mere om Sparekassen, jeg arbejder i?

I 1853 blev dørene åbnet til Sparekassens første afdeling på Algade 62 i Middelfart – malermester Winthers private hjem. De første mange år var en hård kamp for at få fodfæste på markedet, og helt frem til 1990 havde vi blot to afdelinger. Siden har udviklingen taget fart, og i dag består vi af 16 afdelinger fordelt på Fyn og i Jylland samt en afdeling i København.

Læs mere
Mine kolleger i Sparekassen
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os