Mit arbejde og mine kolleger inspirerer mig

Jeg er privatkunderådgiver og elsker den daglige kontakt med mennesker. Min faglige interesse ligger indenfor boligområdet, men jeg rådgiver også om pension og investering. Jeg har også erfaring md rådgivning af mindre erhvervskunder og deres private engagement. jeg er oprindeligt uddannet ejendomsmægler, hvoraf interessen for boligområdet. Jeg har efterfølgende taget bankuddannelsen. Jeg har næsten 20 års erfaring i banksektoren.

Større tekst
- 100% +
Læs op

Få en snak med Anette Kjeldgaard

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde.

Book et møde Ring mig op

Vil du vide mere om Sparekassen, jeg arbejder i?

I 1853 blev dørene åbnet til Sparekassens første afdeling på Algade 62 i Middelfart – malermester Winthers private hjem. De første mange år var en hård kamp for at få fodfæste på markedet, og helt frem til 1990 havde vi blot to afdelinger. Siden har udviklingen taget fart, og i dag består vi af 16 afdelinger fordelt på Fyn og i Jylland samt en afdeling i København.

Læs mere
Mine kolleger i Sparekassen
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os