Sandie Rønne Therkelsen

Kundemedarbejder, Horsens afdeling

Sandie Rønne Therkelsen
Tlf:
88 20 84 90
Mobil:
27 90 06 69

Få en snak med Sandie Rønne

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde i formularen herunder.

Bliv ringet op
Book et møde

Mit job

Jeg blev ansat i Middelfart Sparekasse i 2007. Først som ejendomsmægler i ejendomsmæglerkæden et godt HJEM og sidenhen som kundemedarbejder i Sparekassen. Mit primære job består i produktion af dokumenter, hjælpe kunder ved henvendelse i afdelingen eller pr. telefon samt afløsning i kassen. Jeg elsker alsidigheden i min arbejdsfunktion, der er ikke to dage der er ens. Glæden ved at hjælpe vores kunder og give dem en god oplevelse af Sparekassen er skønt.

Lidt om mig

Jeg bor i Hedensted med min mand og vores tre børn. Meget af fritiden går med børnene og deres fritidsinteresser. Jeg har selv spillet meget håndbold og har nu glæden ved at følge vores to store børn i samme sportsgren. Weekenderne bliver brugt på hus og have samt hygge med gode venner og familie, når vi ikke er at finde i diverse håndboldhaller for at følge børnene.

Sport eller spillekort

Har selv spillet meget håndbold, men nu bliver det kun til opbakning til børnene. Kort spiller vi en gang i mellem, men brætspil er vi helt vilde med i familien.

Sommerferie eller skitur

Sommerferie er favoritten – elsker sol og varme, hvor der kan bades uden at man skal kalde sig vinterbader :o)

Dvd eller biograf

Begge

Radio eller tv

Radio i bilen og TV når ungerne er puttet

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.