Lotte Hald

Privatkundechef, Horsens afdeling

Lotte Hald
Tlf:
88 20 84 85
Mobil:
27 90 05 14

Få en snak med Lotte

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde i formularen herunder.

Bliv ringet op
Book et møde

Mit job

Jeg blev ansat i 2010 i forbindelse med at Middelfart Sparekasse åbnede afdeling i Horsens . Efter mere end 25 år i branchen er det en fantastisk spændende opgave at være med til. Rigtig mange har i løbet af det sidste år valgt os som deres nye pengeinstitut, og det er vi meget glade for. Vores filosofi er baseret på nærhed og tætte relationer mellem medarbejdere og vores kunder, og den ser ud til at holde stik!

Lidt om mig

Jeg bor i Horsens sammen med min mand Henning og vi har 4, nu voksne børn. Min fritid bruger jeg gerne på at dyrke motion, fx at cykle på landevejen om sommeren og spinning om vinteren.Har i 2017 cyklet fra Horsens til Paris 1230 km :–) Er netop gået i gang med træningen til endnu en tur til Paris i 2019. Herudover går der rigtig meget tid med børnenes fritidsaktiviteter. Ellers er jeg meget social og nyder at være sammen med venner og familie. Elsker at invitere gæster på god mad og vin !

Sport eller spillekort

Helt sikkert sport

Sommerferie eller skitur

Begge dele – vil være ked af at undvære nogen af delene !

Dvd eller biograf

DVD

Radio eller tv

Radio om dagen og TV om aftenen

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.