Birger Miller

Rådgiver, Horsens afdeling

Birger Miller
Tlf:
88 20 84 86
Mobil:
27 90 05 49

Få en snak med Birger

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde i formularen herunder.

Bliv ringet op
Book et møde

Mit job

Rådgiver for privatkunder.

Lidt om mig

Jeg har været i Middelfart Sparekasse siden 2012, gift med Hanne og har 2 voksne børn, svigerbørn og 3 børnebørn . Født og opvokset i Horsens og har arbejdet i finanssektoren siden 1980, mest som rådgiver i kunderelaterede afdelinger og har en bred faglig viden inden for alle områder.
Opdrætter dværghøns og går på udstillinger m.m. Er endvidere fan af AC Horsens og er så vidt muligt at finde på CASA Arena, når ACH spiller.

Sport eller spillekort

Jeg dyrker meget sport, særlig motionscykling. Er medlem af HFS Cykling og kører så vidt muligt året rundt.

Sommerferie eller skitur

Er til sommerferie både herhjemme og i udlandet. Storbyferie Berlin, Rom m.m., men også Mallorca, Kreta m.m. Hanne og jeg tager også gerne på mountainbikeferie herhjemme om sommeren.

Dvd eller biograf

Er absolut til biograftur.

Radio eller tv

TV hvor det nok er TV–avisen og sporten der dominerer.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.