Mit arbejde og mine kolleger inspirerer mig

Jeg er erhvervstrainee, hvor jeg i tæt samarbejde med resten af vores erhvervsteam, arbejder med en nærværende rådgivning og sparring til vores erhvervskunder. Jeg har været ansat i Sparekassen siden september 2023, og jeg brænder for at skabe vækst i din virksomhed, en god relation og langvarige løsninger. Jeg er uddannet finansøkonom og ejendomsmægler, hvor jeg som ejendomsmægler tidligere har arbejdet lokalt i Horsens, i godt 5 år. Privat bor jeg i Horsens, sammen med min hustru og vores 2 piger. Jeg er meget sportsinteresseret - selv bliver det desværre "kun" til noget padeltennis når muligheden byder sig.

Større tekst
- 100% +
Læs op

Få en snak med Rasmus Cosmos

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde.

Book et møde Ring mig op

Vil du vide mere om Sparekassen, jeg arbejder i?

I 1853 blev dørene åbnet til Sparekassens første afdeling på Algade 62 i Middelfart – malermester Winthers private hjem. De første mange år var en hård kamp for at få fodfæste på markedet, og helt frem til 1990 havde vi blot to afdelinger. Siden har udviklingen taget fart, og i dag består vi af 16 afdelinger fordelt på Fyn og i Jylland samt en afdeling i København.

Læs mere
Mine kolleger i Sparekassen
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os