Dennis Borre Haupt

Rådgiver, Hørning afdeling

Dennis Borre Haupt
Tlf:
88 20 85 70
Mobil:
61 94 06 50

Få en snak med Dennis Borre

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde i formularen herunder.

Bliv ringet op
Book et møde

Mit job

Jeg har arbejdet som privatkunderådgiver siden 2010, og er ansat i Sparekassen i 2017. Jeg tager imod de mange nye kunder i afdelingen og nyder den personlige kontakt med kunderne.

Det gør mig glad at kunne hjælpe kunderne med at opfylde deres drømme – store som små.

Lidt om mig

Jeg bor i Hørning og nyder tilværelsen med mine tre børn og kone. Jeg elsker god mad og drikke i alle afskygninger. Jeg bruger gerne fritiden på familiehygge, løb, Mtb i skoven og hockey med vennerne.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.