Mit arbejde og mine kolleger inspirerer mig

Jeg startede i et større nordjysk pengeinstitut tilbage i 1991. Har primært arbejdet med privatkunder i alle årene. Siden 2003 har jeg haft lederjob i flere privatafdelinger. Arbejdede for Nykredit International i Alicante i perioden fra 2006-2013, hvilket var en lærerig og meget anderledes måde at arbejde på. I 2014 kom jeg til Hørning for første gang rent jobmæssigt, og har siden da fået opbygget et godt netværk i byen, som jeg sætter stor pris på at kunne pleje via jobbet som afdelingsdirektør for MS i Hørning siden 2019.

Større tekst
- 100% +
Læs op

Få en snak med Steen R.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde.

Book et møde Ring mig op

Vil du vide mere om Sparekassen, jeg arbejder i?

I 1853 blev dørene åbnet til Sparekassens første afdeling på Algade 62 i Middelfart – malermester Winthers private hjem. De første mange år var en hård kamp for at få fodfæste på markedet, og helt frem til 1990 havde vi blot 2 afdelinger. Siden har udviklingen taget fart, og i dag består vi af 14 veldrevne, kundeekspederende afdelinger fordelt på Fyn og Jylland samt en afdeling i Roskilde, der udelukkende betjener investerings- og pensionskunder.

Læs mere
Mine kolleger i banken
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os