Mit arbejde og mine kolleger inspirerer mig

Jeg er privatrådgiver og har været ansat siden oktober 2023. Jeg kommer fra en lignende stilling, hvor jeg har været siden 2019. Jeg kan rådgive inden for bolig, pension, forsikring og investering. Det betyder meget for mig at, forstå mine kunder, lytte til dem og i samarbejde med den enkelte kunde, finde den rette løsning for netop dem og deres økonomi. Privat bor jeg lidt uden for Hedensted med min mand og vores datter fra 2022. Jeg bruger meget tid med min familie og venner. Hvis tiden tillader det, spiller jeg også gerne håndbold.

Større tekst
- 100% +
Læs op

Få en snak med Camilla Midtiby

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde.

Book et møde Ring mig op

Vil du vide mere om Sparekassen, jeg arbejder i?

I 1853 blev dørene åbnet til Sparekassens første afdeling på Algade 62 i Middelfart – malermester Winthers private hjem. De første mange år var en hård kamp for at få fodfæste på markedet, og helt frem til 1990 havde vi blot to afdelinger. Siden har udviklingen taget fart, og i dag består vi af 16 afdelinger fordelt på Fyn og i Jylland samt en afdeling i København.

Læs mere
Mine kolleger i Sparekassen
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os