Steffen Haastrup Schaldemose

Finanstrainee, Fredericia afdeling

Steffen Haastrup Schaldemose
Tlf:
76 20 05 30
Mobil:
30 90 75 45

Få en snak med Steffen Haastrup

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde i formularen herunder.

Bliv ringet op
Book et møde

Mit job

Jeg er finanstrainee i Fredericia afdelingen, og har været ansat i Middelfart Sparekasse siden 01. november 2018. Jeg glæder mig hver dag til at rådgive vores nye som bestående kunder og yde god kundeservice, samt give en rigtig god oplevelse når du er i Middelfart Sparekasse.

Lidt om mig

Jeg er uddannet finansøkonom, og privat bor jeg sammen med min kone Louise, vores søn og fælles hund. I fritiden er jeg aktiv i gymnastikforeningen GFH, og træner et hold i alderen 0–1 kl. Udover det, går fritiden med familie og venner.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.