Mit arbejde og mine kolleger inspirerer mig

Jeg er ansat som Erhvervskundechef i Centralt Erhverv. Jobbet har ikke førhen eksisteret i Sparekassen, og målet er derfor at skabe et solidt erhvervsindhold i stillingen. Gennem netværk, Sparekassens nuværende men også potentielle kunder håber jeg at kunne medvirke til at kendskabet til Sparekassens erhvervsprofil bliver øget. Nyder at være i en organisation med plads til individet, men også at være i en virksomhed hvor målet i sig selv ikke er at tjene penge, men midlet til at øge fællesskabet i de områder hvor vi er repræsenteret. Er uddannet officer i forsvaret, men har de seneste 35 år arbejdet i den finansielle sektor geografisk over hele landet, hvor jobindholdet har været ledelse og især erhvervsrådgivning. Er bosiddende i Fredericia - men stammer oprindeligt fra det nordligste af landet. Jeg bor sammen med Jette, og vi har et hjemmeboende barn på 18 tilbage på matriklen (i alt 7 sammenlagt). Jeg er best. formand for Fredericia Elite Idræt, samt medlem af IBC's bestyrelse. Fritiden går med familie, sommerhus, MC samt en runde golf i ny og næ.

Større tekst
- 100% +
Læs op

Få en snak med Søren

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde.

Book et møde Ring mig op

Vil du vide mere om Sparekassen, jeg arbejder i?

I 1853 blev dørene åbnet til Sparekassens første afdeling på Algade 62 i Middelfart – malermester Winthers private hjem. De første mange år var en hård kamp for at få fodfæste på markedet, og helt frem til 1990 havde vi blot to afdelinger. Siden har udviklingen taget fart, og i dag består vi af 16 afdelinger fordelt på Fyn og i Jylland samt en afdeling i København.

Læs mere
Mine kolleger i Sparekassen
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os