Melissa Dahlerup

Erhvervsmedarbejder, Esbjerg afdeling

Melissa Dahlerup
Tlf:
88 20 85 55
Mobil:
27 90 07 06

Få en snak med Melissa

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde i formularen herunder.

Bliv ringet op
Book et møde

Mit job

Jeg vil betegne mig selv som en blæksprutte, da mit job hovedsagligt består i at udfærdige dokumenter til erhvervskunder, ligesom jeg betjener kunderne via telefon og skranke. Efter min læretid fandt jeg hurtigt ud af, at mit interessefelt var backofficearbejde, så det er dejligt, at have et job, hvor jeg får lov til at arbejde med lige præcis det, jeg interesser mig mest for.

Lidt om mig

Jeg er født og opvokset i det vestjyske, og bor i Varde med min mand og vores to piger Julie og Signe.
Jeg har arbejdet i branchen, siden jeg, for snart mange år siden, blev udlært. Min fritid bruger jeg gerne i selskab med min mountainbike, da den giver mig mange oplevelser i naturen. Men du finder mig også på landevejen på mit Pariserhjul, da jeg er rytter på Team X, der er et velgørenhedscykelhold, der samler penge ind til fordel for børn og unge i lokalområdet, som er ramt af sygdom eller anden ulykke. Når vinteren banker på døren, trækker jeg indenfor til spinning og crossfit.

Sport eller spillekort

Uden tvivl sport

Sommerferie eller skitur

Findes der noget bedre end at stå op til en dag i de østrigske alper med Kaiserwetter, perfekt sne og Aprés Ski ventende forude til at afslutte en god dag på ski? Det skulle da lige være den årlige sommerferie til sydligere himmelstrøg, hvor kroppen bliver varmet igennem efter en lang vinter, tempoet går ned i kadence og god lokal rødvin nydes. Ja, det er svært at vælge, når man gerne vil begge dele.

Dvd eller biograf

Den bedste filmoplevelse fås helt klart i biografen.

Radio eller tv

Begge dele – radio i bilen og TV derhjemme.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.