Mit arbejde og mine kolleger inspirerer mig

Jeg er ansat som rådiver i Esbjerg afdeling d. 01.02.2023. Jeg har inden været 14 år i Danske Bank som privatrådgiver, regionskonsulent og souschef. Jeg var med til at starte Spar Nord i Esbjerg som privatkundechef og var ansat i 7 år. Efterfølgende 2 år hos danbolig som salgs- og vurderingskonsulent inden turen gik tilbage til banksektoren og 6 år som rådgiver i Skjern Bank. Jeg bor selv og er far på fuld tid. 2 af mine 3 børn bor stadig hjemme. Jeg er meget aktiv med bla. løb (målet er marathon maj/2023), vandrer meget (skal bla. gennemføre 100 km på 24 timer), dyrker yoga og går i fitness. Ser også en del sport - bla. Team Esbjerg, EfB og ishockey.

Større tekst
- 100% +
Læs op

Få en snak med Christian

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde.

Book et møde Ring mig op

Vil du vide mere om Sparekassen, jeg arbejder i?

I 1853 blev dørene åbnet til Sparekassens første afdeling på Algade 62 i Middelfart – malermester Winthers private hjem. De første mange år var en hård kamp for at få fodfæste på markedet, og helt frem til 1990 havde vi blot 2 afdelinger. Siden har udviklingen taget fart, og i dag består vi af 14 veldrevne, kundeekspederende afdelinger fordelt på Fyn og Jylland samt en afdeling i Roskilde, der udelukkende betjener investerings- og pensionskunder.

Læs mere
Mine kolleger i banken
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os