Mit arbejde og mine kolleger inspirerer mig

Jeg er ansat som rådgiver i Esbjerg afdeling d. 01.02.2023. Jeg har inden været 14 år i Danske Bank som privatrådgiver, regionskonsulent og souschef. Jeg var med til at starte Spar Nord i Esbjerg som privatkundechef og var ansat i 7 år. Efterfølgende 2 år hos danbolig som salgs- og vurderingskonsulent inden turen gik tilbage til banksektoren og 6 år som rådgiver i Skjern Bank. Jeg bor selv og er far på fuld tid. 2 af mine 3 børn bor stadig hjemme. Jeg er meget aktiv med bla. løb (målet er marathon maj/2023), vandrer meget (skal bla. gennemføre 100 km på 24 timer), dyrker yoga og går i fitness. Ser også en del sport - bla. Team Esbjerg, EfB og ishockey.

Større tekst
- 100% +
Læs op

Få en snak med Christian

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde.

Book et møde Ring mig op

Vil du vide mere om Sparekassen, jeg arbejder i?

I 1853 blev dørene åbnet til Sparekassens første afdeling på Algade 62 i Middelfart – malermester Winthers private hjem. De første mange år var en hård kamp for at få fodfæste på markedet, og helt frem til 1990 havde vi blot to afdelinger. Siden har udviklingen taget fart, og i dag består vi af 16 afdelinger fordelt på Fyn og i Jylland samt en afdeling i København.

Læs mere
Mine kolleger i Sparekassen
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os