Poul Erik Nielsen

Erhvervskundechef, Aarhus afdeling

Poul Erik Nielsen
Tlf:
88 20 85 03
Mobil:
27 90 06 92

Få en snak med Poul Erik

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde i formularen herunder.

Bliv ringet op
Book et møde

Mit job

Min primære opgave er nu – som gennem rigtig mange år – at søge samarbejde samt tilbyde og anvise finansielle løsninger til erhvervskunder.
Lad os tage en uforpligtende drøftelse af vore samarbejdsmuligheder.

Lidt om mig

Jeg flyttede fra Vestjylland til Aarhus sammen med Annette for mere end 30 år siden. Sammen har vi to voksne børn, der nu er flyttet hjemmefra. Fritiden bruges bl.a. på hus, have, sommerhus og med diverse klub– og foreningsarbejder.

Sport eller spillekort

Badminton, tennis og en tur på racercyklen.

Sommerferie eller skitur

I de seneste år har vi tilbragt sommerferien sammen med familie og venner i vores sommerhus ved Vesterhavet. Vinterferien holdes ofte i de Østrigske Alper.

Dvd eller biograf

Sjældent nogen af delene.

Radio eller tv

Begge dele – primært nyheder og dokumentar programmer

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.