Mogens Rosenius

Rådgiver, Aarhus afdeling

Mogens Rosenius
Tlf:
88 20 85 36
Mobil:
30 90 75 93

Få en snak med Mogens

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde i formularen herunder.

Bliv ringet op
Book et møde

Mit job

Jeg er privat rådgiver og jeg har arbejdet i branchen siden 2002. Jeg sætter pris på individuel rådgivning, indenfor bolig, pension og investering, hvor kundens behov er i fokus — og god service. Mit mål er at have tilfredse kunder, bygget på en tæt relation og der igennem optimal rådgivning.

Lidt om mig

Jeg bor i Skanderborg sammen med Helle og min datter Silke. I min fritid spiller jeg golf og kører lidt på min motorcykel. jeg bruger derud over en del tid på venner og familie. Når tiden tillader det elsker jeg at komme nordpå og lyse stilheden og larmen fra Vesterhavet.

Sommerferie eller skitur

Sommerferie

Dvd eller biograf

Biograf

Radio eller tv

Gerne radio i baggrunden.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.