Lars Reimer

Afdelingsdirektør, Aarhus afdeling

Lars Reimer
Tlf:
88 20 85 30
Mobil:
30 90 75 20

Få en snak med Lars

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde i formularen herunder.

Bliv ringet op
Book et møde

Mit job

Jeg er afdelingsdirektør i Sparekassen i Aarhus. Jobbet som afdelingsdirektør i Aarhus er rigtig spændende, hvor jeg hverdag møder gode kunder og spændende udfordringer.

Lidt om mig

Jeg bor i Vejlby Risskov i Aarhus, hvor jeg sammen med min hustru Anne Louise har boet gennem ca. 20 år. Vi har børnene Frederikke og Johan, som begge læser i Aarhus.

Min store interesse er fodbold og cykling. Jeg har i 2016 og 2017 cyklet til Paris med Team Rynkeby. To rigtig gode oplevelser!

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.