Mit arbejde og mine kolleger inspirerer mig

Jeg er ansat som Privatrådgiver i Aarhus Afdeling. I mine tidligere jobs har jeg arbejdet med rådgivning af formuende kunder. Senest var jeg Senior Private Banker i Nykredit Private Banking Elite i Aarhus. Jeg har taget følgende uddannelser: Statsaut. ejendomsmægler, 1. del af privatassurandør uddannelsen, og formuerådgiver uddannelsen. Jeg har diverse røde certificeringer indenfor investeringsområdet. Lidt om mig: Jeg er gift med Heidi og vi har sammen to voksne børn, der begge er flyttet hjemmefra. Vi har både hund og kat. Jeg interesserer mig meget for fodbold, som jeg selv har spillet, men desværre har måtte stoppe med. Min søn spiller dog og jeg følger gerne med som tilskuer. Jeg holder mig i gang med gåture og løbeture.

Større tekst
- 100% +
Læs op

Få en snak med Peter

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde.

Book et møde Ring mig op

Vil du vide mere om Sparekassen, jeg arbejder i?

I 1853 blev dørene åbnet til Sparekassens første afdeling på Algade 62 i Middelfart – malermester Winthers private hjem. De første mange år var en hård kamp for at få fodfæste på markedet, og helt frem til 1990 havde vi blot 2 afdelinger. Siden har udviklingen taget fart, og i dag består vi af 14 veldrevne, kundeekspederende afdelinger fordelt på Fyn og Jylland samt en afdeling i Roskilde, der udelukkende betjener investerings- og pensionskunder.

Læs mere
Mine kolleger i banken
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os