Mit arbejde og mine kolleger inspirerer mig

Jeg arbejder som studentermedhjælper 3-4 dage om ugen. Jeg hjælper med diverse opgaver, alt efter hvad folk lige har brug for hjælp til. Til august 2023 og 5 måneder frem, skal jeg være i praktik hos MS. Jeg synes det er et fedt job, da jeg får lov til at snuse til branchen, virksomheden og kollegaerne, inden jeg skal starte i praktik. Jeg har haft en rigtig god start hos MS og er blevet taget rigtig godt imod. Jeg får lov til at prøve lidt forskellige ting af og det er dejligt at jeg selv får lov til at sidde med fingrene i det, da det er det jeg lærer mest af.

Større tekst
- 100% +
Læs op

Få en snak med Louise Victoria

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt et produkt eller en service er rigtig for dig, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver dig gerne, så kig ind i Sparekassen til en snak, eller book et møde.

Book et møde Ring mig op

Vil du vide mere om Sparekassen, jeg arbejder i?

I 1853 blev dørene åbnet til Sparekassens første afdeling på Algade 62 i Middelfart – malermester Winthers private hjem. De første mange år var en hård kamp for at få fodfæste på markedet, og helt frem til 1990 havde vi blot to afdelinger. Siden har udviklingen taget fart, og i dag består vi af 16 afdelinger fordelt på Fyn og i Jylland samt en afdeling i København.

Læs mere
Mine kolleger i banken
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os