Se kontaktoplysninger og åbningstider for alle Middelfart Sparekasses afdelinger
Print Friendly, PDF & Email

Middelfart Sparekasse

– mere end en bank

I Middelfart Sparekasse har opskriften på udvikling af vores sparekasse altid været en stor tilknytning til lokalområderne og et stort lokalt engagement i bl.a. erhvervs- og byudvikling.

Nærhed til kunderne er afgørende i vores afdelinger

Nærheden til kunderne er en vigtig del af vores livsstil, og vi er stadig det lokale pengeinstitut, hvor medarbejderne har naturlig tilknytning til nærmiljøet.

Igennem de seneste år har vi udbygget filialnettet til 16 afdelinger da vi gerne vil være der, hvor vores kunder er. Senest har vi åbnet en afdeling i Svendborg.

Få finansiel rådgivning og økonomisk overblik

I Middelfart Sparekasse tilbyder komplet rådgivning inden for alle finansielle områder – fra budget, pension og investering til forsikring, bil og hus. Du kan altså samle hele din økonomi hos os.

Vi lægger vægt på at være lokal og tror på at mødet mellem mennesker er vigtigt. I kombination med en lokal forankring tilbyder vi også vores kunder en velfungerende digital platform til selvbetjening.

Læs om vores afdelinger eller find vej ved brug af kortet herunder

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.