Større tekst
- 100% +
Læs op

Tillykke: Sparekassens afdelingsdirektør i Kolding fylder 50 år

28. juni 2022

Tillykke til afdelingsdirektør Jette Thoft Rosenberg, som fylder 50 år onsdag 20. juli.

Jette Thoft Rosenberg bor i Middelfart, men har sin daglige gang i Kolding, hvor hun er afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasses afdeling på Buen 7, hvor hun tiltrådte som afdelingsdirektør 1. marts 2021.
Hun kom til sparekassen efter 28 år i Fynske Bank, hvor hun i sin tid startede karrieren med at arbejde bag kassen og håndtere tinglysningsdokumenter.

Fandt sin rette hylde i finanssektoren

Egentlig lå det slet ikke i kortene, at Jette Thoft Rosenberg skulle tilbringe de følgende tre årtier i finanssektoren. Hun havde uddannet sig til advokatsekretær, men ganske hurtigt erfaret, at der for hende var for lidt tyngde i relationen til kunderne på et advokatkontor. Hun var ikke landet på sin helt rette hylde.

Det blev der imidlertid rettet op på i Fynske Bank i Middelfart, hvor kassen efter få måneder blev byttet ud med et skrivebord, og snart kunne Jette Thoft Rosenberg ikke blot kalde sig advokatsekretær, men også bankrådgiver af uddannelse. En uddannelse som civiløkonom og en master i ledelse er siden blevet føjet til cv’et.

16 år som afdelingsdirektør i Fredericia

Årene i Fynske Bank bragte hende i 1997 til Erhvervsafdelingen i Assens og efterfølgende til Fredericia, hvor Jette Thoft Rosenberg som souschef i 2001 var med til at åbne og drive bankens nye afdeling i fæstningsbyen. Små fire år senere blev hun tilbudt jobbet som afdelingsdirektør i Fynske Bank Middelfart. Hun takkede ja. 16 gode år blev det til, før hun igen sagde ja til at afsøge nye græsgange og således i dag er at finde i folden hos Middelfart Sparekasse.

Engageret i Coop

Privat bor Jette Thoft Rosenberg i Middelfart med sin mand og tre hjemmeboende børn i alderen 16-19 år. Et fjerde barn på 20 år er fløjet fra reden.

I fritiden lægger Jette Thoft Rosenberg mange timer i arbejdet som formand for bestyrelsen bag Brugsforeningen for Middelfart og Omegn, der ud over en del ejendomme driver syv forskellige forretninger og omsætter for godt 350 millioner kroner årligt. Hun sidder desuden med i bestyrelsen for Coop amba, tidligere FDB, i København.

Derudover bruges fritiden gerne i selskab med familie og venner – og hellere end gerne i sommerhuset ved Vejlby Fed. Tilbyder muligheden sig, kaster Jette Thoft Rosenberg sig også gerne ud i et slag padeltennis.

Hun forventer at fejre sin runde fødselsdag i selskab med familie og venner uden de helt store udskejelser. Og så holdes der desuden åbent hus i Middelfart Sparekasse i Kolding, hvor man er velkommen til at komme forbi.

Åbent hus i Kolding-afdelingen

Åbent hus finder sted 12. august kl. 14-16 i Middelfart Sparekasse, Buen 7, 6000 Kolding.

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os