Større tekst
- 100% +
Læs op

Vind gavekort

Vil du hjælpe os med at teste den kommende net- og mobilbank?

11. maj 2021

Vi arbejder i øjeblikket på en ny net- og mobilbank, og vi er nu nået så langt, at vi gerne vil invitere dig, der er privatkunde hos os, til “forpremiere” og høre, hvad du synes om den kommende net- og mobilbank.

Både den nye netbank og den nye mobilbank et beta-versioner. Det vil sige, at de ikke er færdige endnu, og vi udvikler og bygger på både den nye net- og mobilbank hele foråret og en del af sommeren, så der kommer løbende nye funktioner.

Hvad kan den nye net- og mobilbank?

Mange af funktionerne kender du allerede fra din eksisterende net- og mobilbank, men der er også kommet nye til i den nye net- og mobilbank.

  • På forsiden og alle andre sider i både net- og mobilbanken har du hurtig adgang til betalinger, og som noget nyt kan du også hurtigt og nemt ekspedere flere fakturaer på engang
  • Vi introducerer også et ”Actioncenter”, hvor du nemt kan se om der er nyt til dig eller om der betalinger til godkendelse, afviste betalinger og dokumenter, der venter på din underskrift
  • Og du kan også se evt. konti, som du har i andre nordiske banker.

Stadig under udvikling

Både netbanken og mobilbanken er stadig under udvikling, og der vil være funktioner, du kender fra den gamle net- og mobilbank, der endnu ikke er at finde. Bare rolig, funktionerne er på vej.

Hent og test den nye mobilbank til iPhone og iPad Hent og test den nye mobilbank til Android

Den nye netbank

Lige nu kan du klare det meste af din daglige økonomi i den nye netbank – mangler du en funktion, kan du nemt hoppe over i den eksisterende netbank.

Du logger ind i den nye netbank med samme login-oplysninger, som du bruger i den eksisterende netbank.

Test den nye netbank

Ny net- og mobilbank for erhvervskunder

Der kommer selvfølgelig også ny netbank og mobilbank til vores erhvervskunder. Udviklingen er bare ikke nået lige så langt, som net- og mobilbanken til privatkunderne.

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os