Større tekst
- 100% +
Læs op

Vi uddeler 3 x 10.000 kr. i anledning af 10-års fødselsdag i Esbjerg

23. maj 2023

Skal din forening have 10.000 kroner? Som en markering af 10 gode år i Esbjerg uddeler Middelfart Sparekasse 10.000 kroner til tre foreninger i lokalområdet. Og vi har brug for din hjælp til at gøre det.

Tak for 10 gode år

1. juni er det 10 år siden, at Middelfart Sparekasse første gang slog dørene op i Esbjerg. Det markerer sparekassen nu ved at uddele tre donationer af 10.000 kroner til tre lokale foreninger eller ildsjæle, som bidrager til at styrke fællesskabet i byen. Men hvem skal pengene? Det vil Middelfart Sparekasse gerne have dit bud på.

Sidste frist for at indstille en modtager er 16. juni 2023.

– Det er en del af Middelfart Sparekasses dna at bakke op om foreningslivet i vores lokalområder. Både som sponsor, partner og arrangør er vi med til at sikre liv i de områder, hvor vi har afdelinger, og derfor vil vi gerne markere fødselsdagen ved at give noget tilbage til byen som tak for 10 gode år, siger afdelingsdirektør Henrik Toverud Stokkebæk.

Fra 0 til knap 5.000 kunder

– Det har været en succesfuld rejse. Afdelingen startede op med tre ansatte i en lejlighed i Stormgade uden en eneste kunde. Inden længe flyttede vi til mere passende lokaler i Skolegade, hvor vi var frem til 2017. Flere nye kolleger kom til, og så rykkede vi til Dokken 10, hvor vi i dag sidder 14 medarbejdere og betjener knap 5.000 kunder, fortæller Henrik Toverud Stokkebæk, der blev ansat som privatkundechef få måneder efter åbningen i 2013.

Udvidelsen mod vest

Man kunne umiddelbart tænke, at det ikke var muligt at ekspandere mere vestpå end havnekajen i Esbjerg. Men det var ikke desto mindre, hvad Middelfart Sparekasse gjorde for nylig ved sammenlægningen med Fanø Sparekasse, der nu drives videre som en del af Middelfart Sparekasses med afdelingsdirektør Henrik Toverud Stokkebæk ved roret. Det betød desuden, at Middelfart Sparekasse i samme ombæring bød velkommen til mere end 3.000 nye kunder og otte nye kollegaer i afdelingen på Fanø.

Mød Henrik Toverud Stokkebæk og de øvrige kollegaer, når der i anledningen af fødselsdagen bydes på kaffe og kage torsdag 1. juni klokken 14-16.

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os