Større tekst
- 100% +
Læs op

Vi kårer Årets Klimaiværksætter igen i 2021

7. oktober 2020

Det er allerede over en måned siden, vi kårede nordjyske Lyras som ”Årets klimaiværksætter” i skarp konkurrence med fem andre virksomheder. Det gjorde vi i forbindelse med det nationale klimafolkemøde i Middelfart i forbindelse med arrangementet, vi har døbt ”Klima Boost”.

Klima Boost er kommet for at blive

Det var en helt speciel oplevelse at komme tæt på både de seks finalister, der dystede om sejren og de mange kandidater, der var i spil til finalefeltet. Derfor var vi ikke i tvivl om, at vi gentager Klima Boost i 2021. Det bliver igen i forbindelse med Klimafolkemødet, så sæt allerede nu x i kalenderen fredag 3. september 2021.

I de første måneder af 2021 indleder vi jagten på næste års klimaiværksættere, så vi igen kan finde et stærkt finalefelt og en stærk og fortjent vinder af titlen som ”Årets Klimaiværksætter 2021”.

Gense Klima Boost 2020

Det mere end to timer lange arrangement ”Klima Boost 2020” blev livestreamet, og det har givet os mulighed for at klippe en kortere version sammen, så du kan få et indtryk af dagen, opleve højdepunkterne og få et godt billede af de seks finalister, som alle har gode, bæredygtige forretninger undervejs.

UV-pasteurisering sikrede Lyras sejren

Dommerpanelet, der skulle finde vinderen af præmien på 250.000 kr. og titlen som ”Årets klimaiværksætter” endte som bekendt med at pege på Lyras og virksomhedens energibesparende pasteuriseringsteknik, hvor UV-lys erstatter et stort vand- og energiforbrug.

Lyras’ grundlægger og direktør, Rasmus Mortensen, afslørede allerede, da han blev kåret som vinder, at præmien skal bruges til at ansætte en sælger for derigennem at kunne løfte omsætningen.

Vi vil følge Lyras i det kommende år for at hjælpe, hvor vi kan – og bare for at følge udviklingen i den meget spændende virksomhed.

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os