Større tekst
- 100% +
Læs op

Vi giver 10.000 kr. til fællesskabet

7. oktober 2020

For andet år i træk var vi i Middelfart Sparekasse præmiesponsor på “Fællesskabsprisen”, der blev overrakt som en del af Middelfart-awardshowet “Byens Bedste 2020”. Modtageren af Fællesskabsprisen får et stort skulderklap, en statuette – og 10.000 kr.

En jury fandt vinderen blandt mange kandidater, og i år tilfaldt æren og pengene Brenderup og Omegns Erhvervsforening. Foreningen har gennem et stort og vedholdende arbejde fået medlemsskaren til at nærme sig 100 lokale virksomheder. Foreningen sørger også for masser af liv i Brenderup som arrangør både bankspil, juletræstænding, fyrværkerisalg og affaldsindsamling. Sidst, men bestemt ikke mindst, uddeler foreningen to gange årligt sponsorater til de lokale foreninger.

 

Vilje skaber liv

Sammen med den lokale avis overraskede afdelingsdirektør i vores erhvervsafdeling i Middelfart Henrik Nygaard formand Lonnie Østervig og bestyrelsessuppleant Hanne Lise Bjertnes for at give dem nyheden om, at foreningen er modtager af Fællesskabsprisen 2020.

“Foreningen er et godt eksempel på, at man med vilje og ildhu virkelig kan bidrage til livet i et lokalsamfund. Foreningen er et stort fællesskab, og den støtter det endnu større lokale fællesskab gennem både arrangementer og sponsorater. Så selvfølgelig er Brenderup og Omegns Erhvervsforening en værdig modtager af Fællesskabsprisen,” siger Henrik Nygaard.

Skal komme lokalsamfundet til gode

Lonnie Østergaard er meget glad for, at juryen til Byens Bedste fik øje på foreningen i Brenderup. Og de 10.000 kr. skal også bidrage til det lokale liv.

“Vi har endnu ikke besluttet, hvad pengene skal bruges til. Men det skal være til noget, der på den ene eller anden måde er til gavn for hele lokalsamfundet,” siger Lonnie Østervig.

Vi siger bare: Tillykke med Fællesskabsprisen 2020!

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os