Større tekst
- 100% +
Læs op

Aarhus

Velkommen til Torben S. Laursen

8. september 2023

Vi har netop budt velkommen til Torben S. Laursen, som skal være erhvervsrådgiver i Dokk1 Aarhus – og han glæder sig til varmere vinde i smilets by.

Aarhus er kendt for mange gode ting, men vejret er, som vejret nu engang er i Danmark – alligevel siger Torben S. Laursen, at han ser frem til varmere vinde.

Book et møde med Torben

Baggrunden er, at han kommer fra et job som erhvervskundechef hos Grønlandsbanken i Nuuk i Grønland, så jobbet som erhvervsrådgiver hos Middelfart Sparekasse i Dokk1 på havnen i Aarhus betyder uanset hvad varmere vinde, og han ser frem til et nyt kapitel i et arbejdsliv med masser af oplevelser og erfaringer fra finanssektoren.

Jeg kender mange folk i branchen, og derfra ved jeg, at Middelfart Sparekasse på tilfredshed hos både kunder og medarbejdere scorer meget højt, så jeg glæder mig vildt meget til at bringe mine kompetencer og min erfaring i spil i disse omgivelser”, siger Torben S. Laursen.

Den 58-årige erhvervsrådgiver voksede op på Skive-egnen i Nordvestjylland, siden har han været vidt omkring, men nu er basen Risskov i det nordlige Aarhus.

I fritiden er sport og især golf vigtige omdrejningspunkter for Torben S. Laursen, som ligeledes drømmer om at gå Caminoen, så han kan nyde den rå natur, som han lærte så godt at kende i Grønland.

Book et møde med Torben lige her

Hvorfor skal du blive kunde i Middelfart Sparekasse? 

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi

Personlig rådgivning

Du får en personlig erhvervsrådgiver, som kender dig og din virksomheds økonomi, og som er til at kontakte direkte. Det mener vi er den bedste måde til at opbygge gensidig tillid og et langvarigt forhold.

Book et møde med Torben her
Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger.

Tilfredse kunder

Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger. I 2022 topper vi blandt andet som pengeinstituttet med det bedste image – både blandt kunder og blandt ansatte i sektoren – og som pengeinstituttet med de bedste digitale kundeløsninger.

Tjek os på Trustpilot Læs mere om vores anerkendelser
Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed.

Vi er demokratiske og selvejende

Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed. Det betyder, at ingen ejer Sparekassen. Den øverste myndighed er Repræsentantskabet, som vores garanter vælger – og kan vælge at stille op til. Ved seneste valg i februar 2021 kunne vores garanter stemme på 128 kandidater til de i alt 50 pladser i Repræsentantskabet.

Læs mere om Sparekassens demokrati
En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af.

Vi støtter lokalt

En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af. Foreningslivet er en vigtig del af både lokalsamfundet og Sparekassen. Hvert år uddeler vi tæt på 500 sponsorater og er sammen med lokale foreninger involveret i over 150 arrangementer om året.

Se, hvordan vi støtter lokalt

Du er altid velkommen til at kontakte os

Hvis du vil hilse på en sparekasse, hvor kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed er kerneværdier – sammen med en stærk ambition om at bidrage positivt til udviklingen af (lokal)samfundet, så kig ind til os.

Book møde med Torben
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os