Større tekst
- 100% +
Læs op

Vejle

Velkommen til Sune Møllevang

14. marts 2024

Vi har ansat 40-årige Sune Møllevang fra Daugård som erhvervskundechef i vores Vejle-afdeling.

Gennem sine knap 20 år i finanssektoren har Sune Møllevang arbejdet som både privatrådgiver, erhvervsrådgiver og erhvervsmægler i forskellige pengeinstitutter. Siden 2013 har han arbejdet med erhvervskunder i Trekantområdet, og nu bliver det altså Middelfart Sparekasses kunder, som får glæde af Sune Møllevangs mange kompetencer på området.

Book et møde med Sune

Jeg holder meget af den direkte kontakt og samarbejde med både kunder og kolleger. Middelfart Sparekasse i Vejle har en god privatafdeling, og der er både investerings- og pensionsspecialister i huset, så der bliver rig mulighed for at samarbejde på tværs af huset og dermed sikre det bedste for kunderne.

Det er blandt andet derfor, jeg har valgt Middelfart Sparekasse. Man går rent faktisk op i, at såvel personale som kunder skal være glade og tilfredse.

Desuden er sparekassen meget lokalt forankret og bakker op om det samfund, den er en del af. Jeg er til mange fodboldturneringer med mine drenge, og det er stort set altid Middelfart Sparekasse, som er sponsor, siger Sune Møllevang, som bor i Daugård, hvor han også er opvokset.

Her bor han sammen med sin hustru Tine. Sammen har de to drenge, som går på Engum skole og spiller fodbold i Bredballe IF.

Af samme årsag går meget af fritiden med at deltage i fodboldstævner med drengene. Fodboldinteressen strækker sig også til Vejle Boldklub, som Sune Møllevang har fulgt, siden han selv var barn og kom på stadion med sin far.

Skal han selv have pulsen op, foregår det på banerne i Vejles nye padelcenter.

Book et møde med Sune lige her

Hvorfor skal du blive erhvervskunde i Middelfart Sparekasse? 

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi

Personlig rådgivning

Du får en personlig erhvervsrådgiver, som kender dig og din virksomheds økonomi, og som er til at kontakte direkte. Det mener vi er den bedste måde til at opbygge gensidig tillid og et langvarigt forhold.

Book et møde med Sune her
Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger.

Danmarks bedste image

Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger. I 2023 blev vi for syvende gang siden 2016 kåret af bankkunder i Danmark til pengeinstituttet med det bedste image. Det gør os særligt stolte, at vi fremhæves for vores service, rådgivning og troværdighed.

Tjek os på Trustpilot Læs mere om vores anerkendelser
Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed.

Vi er demokratiske og selvejende

Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed. Det betyder, at ingen ejer Sparekassen. Den øverste myndighed er Repræsentantskabet, som vores garanter vælger – og kan vælge at stille op til. Ved seneste valg i februar 2021 kunne vores garanter stemme på 128 kandidater til de i alt 50 pladser i Repræsentantskabet.

Læs mere om Sparekassens demokrati
En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af.

Vi støtter lokalt

En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af. Foreningslivet er en vigtig del af både lokalsamfundet og Sparekassen. Hvert år uddeler vi tæt på 500 sponsorater og er sammen med lokale foreninger involveret i over 150 arrangementer om året.

Se, hvordan vi støtter lokalt

Du er altid velkommen til at kontakte os

Hvis du vil hilse på en sparekasse, hvor kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed er kerneværdier – sammen med en stærk ambition om at bidrage positivt til udviklingen af (lokal)samfundet, så kig ind til os.

Book møde med Sune
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os