Større tekst
- 100% +
Læs op

Middelfart

Velkommen til Mimi

8. marts 2023

Vi har netop budt velkommen til Mimi Dalsgaard, som får sin daglige gang i hovedsædet her i Middelfart, hvor hun er startet som privatrådgiver.

Mimi begyndte som elev i Arbejdernes Landsbank i 2001, men skiftede til Danske Bank i 2006 og har arbejdet der frem til nu, hvor det altså er Middelfart Sparekasses kunder, som får glæde af hendes s mange års erfaring som rådgiver.

Book et møde med Mimi

Det betyder meget for mig at have en god relation til mine kunder, og jeg brænder for at finde de bedst mulige løsninger til hver eneste kunde, så de kan få deres ønsker og drømme opfyldt. Det er derfor, jeg har valgt at arbejde i Middelfart Sparekasse. Her sætter man kunden i centrum og prioriterer at varetage kundernes interesser.

Sparekassens værdier flugter godt med mine egne, og jeg glæder mig til at skulle arbejde på en af landets bedste arbejdspladser, siger Mimi Dalsgaard, som er gift og bor i Odense med sin mand og deres to sønner.

Hun bruger en ikke uvæsentlig del af sin fritid i diverse sportshaller, da begge drenge spiller håndbold. Derudover er hun frivillig på Odense Hospice.

Familien holder meget af at rejse og udforske verden – og når Mimi Dalsgaard skal slappe af, elsker hun at gå en tur eller at stå i køkkenet og bage eller lave spændende mad.

Book et møde med Mimi lige her

Hvorfor skal du blive kunde i Middelfart Sparekasse? 

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi

Personlig rådgivning

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi, og som er til at kontakte direkte. Det mener vi er den bedste måde til at opbygge gensidig tillid og et langvarigt forhold.

Book et møde med Mimi her
Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger.

Tilfredse kunder

Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger. I 2022 topper vi blandt andet som pengeinstituttet med det bedste image blandt ansatte i sektoren, og som pengeinstituttet med de bedste digitale kundeløsninger.

Tjek os på Trustpilot Læs mere om vores anerkendelser
Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed.

Vi er demokratiske og selvejende

Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed. Det betyder, at ingen ejer Sparekassen. Den øverste myndighed er Repræsentantskabet, som vores garanter vælger – og kan vælge at stille op til. Ved seneste valg i februar 2021 kunne vores garanter stemme på 128 kandidater til de i alt 50 pladser i Repræsentantskabet.

Læs mere om Sparekassens demokrati
En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af.

Vi støtter lokalt

En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af. Foreningslivet er en vigtig del af både lokalsamfundet og Sparekassen. Hvert år uddeler vi tæt på 500 sponsorater og er sammen med lokale foreninger involveret i over 150 arrangementer om året.

Se, hvordan vi støtter lokalt

Du er altid velkommen til at kontakte os

Hvis du vil hilse på en sparekasse, hvor kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed er kerneværdier – sammen med en stærk ambition om at bidrage positivt til udviklingen af (lokal)samfundet, så kig ind til os.

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os