Større tekst
- 100% +
Læs op

Aarhus

Velkommen til Mariann Olesen

8. juni 2023

Middelfart Sparekasse har budt velkommen til en ny rådgiver i afdelingen i Aarhus. Det er 60-årige Mariann Holmer Olesen, der ud over en finansuddannelse også har baggrund som eksportsælger og ejendomsmægler. I de seneste 12 år har hun dog primært arbejdet som privatrådgiver i pengeinstitut – senest i Merkur andelskasse.

Book et møde med Mariann

Nu er det Middelfart Sparekasses kunder, som kan få glæde af Mariann Holmer Olesens store erfaring fra finanssektoren.

– Jeg holder meget af mødet med mine og kunder og at danne relationer i jobbet som rådgiver. Jeg kan lide at forstå deres behov og hjælpe med at imødekomme deres håb og ambitioner. Og så ser jer Middelfart Sparekasse som et veldrevet pengeinstitut med lokal forankring og gode værdier, som matcher mine egne. Sparekassen er et godt sted at arbejde, og derfor vil jeg meget gerne være med på holdet,

Mariann Holmer Olesen har allerede haft sin første arbejdsdag i afdelingen på Dokk1 i Aarhus, få minutter fra Aarhus Kajak Klub, hvor hun ror kajak.

 – Jeg flyttede til Aarhus i 2019 og har altid haft min gang i byen. Jeg bruger både AROS og Moesgaard Museum – og så bruger jeg naturen omkring Marselisskoven en del. Desuden bor min omgangskreds og mine to voksne børn i byen, fortæller Mariann Holmer Olesen, der gerne bruger så meget tid som muligt sammen med sit barnebarn.

 Udover kajak bruges den aktive fritid også på beachvolley og yoga, og så forsøger Mariann Holmer Olesen desuden at være en bæredygtig forbruger og støtter initiativer til en mere bæredygtig klode.

Book et møde med Mariann lige her

Hvorfor skal du blive kunde i Middelfart Sparekasse? 

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi

Personlig rådgivning

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi, og som er til at kontakte direkte. Det mener vi er den bedste måde til at opbygge gensidig tillid og et langvarigt forhold.

Book et møde med Mariann her
Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger.

Tilfredse kunder

Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger. I 2022 topper vi blandt andet som pengeinstituttet med det bedste image – både blandt kunder og blandt ansatte i sektoren – og som pengeinstituttet med de bedste digitale kundeløsninger.

Tjek os på Trustpilot Læs mere om vores anerkendelser
Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed.

Vi er demokratiske og selvejende

Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed. Det betyder, at ingen ejer Sparekassen. Den øverste myndighed er Repræsentantskabet, som vores garanter vælger – og kan vælge at stille op til. Ved seneste valg i februar 2021 kunne vores garanter stemme på 128 kandidater til de i alt 50 pladser i Repræsentantskabet.

Læs mere om Sparekassens demokrati
En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af.

Vi støtter lokalt

En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af. Foreningslivet er en vigtig del af både lokalsamfundet og Sparekassen. Hvert år uddeler vi tæt på 500 sponsorater og er sammen med lokale foreninger involveret i over 150 arrangementer om året.

Se, hvordan vi støtter lokalt

Du er altid velkommen til at kontakte os

Hvis du vil hilse på en sparekasse, hvor kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed er kerneværdier – sammen med en stærk ambition om at bidrage positivt til udviklingen af (lokal)samfundet, så kig ind til os.

Book møde med Mariann
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os