Større tekst
- 100% +
Læs op

Odense

Velkommen til Jannick Thomsen

31. januar 2024

Vi har budt velkommen til en erhvervsrådgiver i afdelingen på Dalumvej i Odense. Det er 27-årige Jannick Thomsen, der er født og opvokset i byen.

Book et møde med Jannick

Jannick Thomsen kommer til at beskæftige sig med små og mellemstore erhvervskunder i Sparekassen.

Jeg er ambitiøs og lægger stor vægt på relationer, kundetilfredshed og personlig udvikling i mit arbejde. Jeg trives med at opbygge stærke og sunde relationer til mine kunder, og det er i krydsfeltet mellem min passion for erhvervsområdet og min naturlige interesse for andre mennesker, at jeg henter min motivation i dagligdagen.

Den store variation og konstante udvikling på tværs af de forskellige brancher og forskellige typer virksomhedsejere udgør den type udfordringer, som er med til at gøre hverdagen som erhvervsrådgiver til noget helt særligt

Han også sætter pris på de værdier, som kendetegner Middelfart Sparekasse:

Middelfart Sparekasse er kendt for at være en god arbejdsplads, der er drevet af nogle værdier, som flugter godt med mine egne. Her er både fokus på kundernes tilfredshed og medarbejdernes trivsel. Jeg tror på, at gode værdier er fundamentet for god trivsel og udvikling, og derfor er Middelfart Sparekasse et perfekt match for mig.

Fritiden bliver brugt på familie og venner – og en smule fodbold.

Book et møde med Jannick lige her

Hvorfor skal du blive erhvervskunde i Middelfart Sparekasse? 

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi

Personlig rådgivning

Du får en personlig erhvervsrådgiver, som kender dig og din virksomheds økonomi, og som er til at kontakte direkte. Det mener vi er den bedste måde til at opbygge gensidig tillid og et langvarigt forhold.

Book et møde med Jannick her
Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger.

Danmarks bedste image

Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger. I 2023 blev vi for syvende gang siden 2016 kåret af bankkunder i Danmark til pengeinstituttet med det bedste image. Det gør os særligt stolte, at vi fremhæves for vores service, rådgivning og troværdighed.

Tjek os på Trustpilot Læs mere om vores anerkendelser
Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed.

Vi er demokratiske og selvejende

Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed. Det betyder, at ingen ejer Sparekassen. Den øverste myndighed er Repræsentantskabet, som vores garanter vælger – og kan vælge at stille op til. Ved seneste valg i februar 2021 kunne vores garanter stemme på 128 kandidater til de i alt 50 pladser i Repræsentantskabet.

Læs mere om Sparekassens demokrati
En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af.

Vi støtter lokalt

En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af. Foreningslivet er en vigtig del af både lokalsamfundet og Sparekassen. Hvert år uddeler vi tæt på 500 sponsorater og er sammen med lokale foreninger involveret i over 150 arrangementer om året.

Se, hvordan vi støtter lokalt

Du er altid velkommen til at kontakte os

Hvis du vil hilse på en sparekasse, hvor kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed er kerneværdier – sammen med en stærk ambition om at bidrage positivt til udviklingen af (lokal)samfundet, så kig ind til os.

Book møde med Jannick
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os