Større tekst
- 100% +
Læs op

Middelfart

Velkommen til Helle Petersen - ny rådgiver

7. april 2022

Middelfart Sparekasse har budt velkommen til en ny rådgiver i hovedsædet i Middelfart. Det er 36-årige Helle Petersen, som kommer fra en stilling i Haderslev.

Hun stammer oprindeligt fra Faxe på Sjælland, men har i de seneste fem år boet i Fredericia sammen med sin kæreste. Så der bliver ikke langt til jobbet i sparekassens hovedsæde i Havnegade 21.

Book et møde med Helle

Jeg har valgt Middelfart Sparekasse, fordi det er et pengeinstitut, som kender deres kunder og er til stede i lokalområdet. Jeg kan godt lide at være i direkte dialog med kunderne og hjælpe dem med at optimere økonomien og få deres mål og drømme til at gå i opfyldelse. Og så er det desuden vigtigt for mig, at sparekassen lægger vægt på de ansattes trivsel, siger Helle Petersen.

Fritiden bruges ofte med familie og venner, og så nyder Helle Petersen gerne naturen i området eller kaster sig over en god bog. Hun går heller ikke ad vejen for at rejse ud og opleve verden.

Hvorfor skal du blive kunde i Middelfart Sparekasse? 

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi

Personlig rådgivning

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi, og som er til at kontakte direkte. Det mener vi er den bedste måde til at opbygge gensidig tillid og et langvarigt forhold.

Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger.

Tilfredse kunder

Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger. I 2021 topper vi blandt andet som pengeinstituttet med det bedste image blandt ansatte i sektoren, og som pengeinstituttet med de bedste digitale kundeløsninger.

Tjek os på Trustpilot Læs mere om vores anerkendelser
Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed.

Vi er demokratiske og selvejende

Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed. Det betyder, at ingen ejer Sparekassen. Den øverste myndighed er Repræsentantskabet, som vores garanter vælger – og kan vælge at stille op til. Ved seneste valg i februar 2021 kunne vores garanter stemme på 128 kandidater til de i alt 50 pladser i Repræsentantskabet.

Læs mere om Sparekassens demokrati
En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af.

Vi støtter lokalt

En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af. Foreningslivet er en vigtig del af både lokalsamfundet og Sparekassen. Hvert år uddeler vi tæt på 500 sponsorater og er sammen med lokale foreninger involveret i over 150 arrangementer om året.

Se, hvordan vi støtter lokalt

Du er altid velkommen til at kontakte os

Hvis du vil hilse på en sparekasse, hvor kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed er kerneværdier – sammen med en stærk ambition om at bidrage positivt til udviklingen af (lokal)samfundet, så kig ind til os.

Book møde med Helle
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os