Større tekst
- 100% +
Læs op

Kolding

Velkommen til Finn Søndergaard

4. juni 2021

Middelfart Sparekasse har budt velkommen til en erfaren herre i afdelingen på Buen i Kolding. Det er 57-årige Finn Søndergaard, som kender både byen og branchen særdeles godt.

Han er født i Kolding og har på nær et par afstikkere til henholdsvis København og Esbjerg boet i byen det meste af sit liv. Således også da han entrerede den finansielle sektor i 1983 som elev i den lokale afdeling af Sparekassen Bikuben.

Og nu kommer Finn Søndergaards knap 40 års erfaring som rådgiver altså kunderne i Middelfart Sparekasse til gode.

Jeg valgte Middelfart Sparekasse, fordi det passer mig rigtig godt, at sparekassen er en relationsbank, og måden, man sætter kunderne, medarbejderne og lokalsamfundet i fokus, tiltaler mig meget. Jeg elsker kundekontakten og at hjælpe kunderne med at finde de relevante løsningen til dem. Desuden sætter sparekassen pris på seniorer, og det passer mig jo ganske godt, når jeg efterhånden tilhører den gruppe, siger Finn Søndergaard.

Han holder gerne et højt aktivitetsniveau i fritiden og kan godt lide sport. Det være sig svømning eller en tur i motionscenteret, og ellers en løbetur. Gerne sammen med sin søn.

Skal det gå mere stille for sig, fordyber Finn Søndergaard sig gerne i modelbyggeri af blandt andet fly og kampvogne fra forskellige tidsperioder. Et par gange om året rejser han desuden sammen med en gruppe ligesindede til udlandet for at besøge forskellige udstillinger og museer.

Book et møde eller ring til Finn lige her
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os