Større tekst
- 100% +
Læs op

Esbjerg

Velkommen til Camilla Akselsen

15. maj 2024

Vi har budt velkommen til erfaren rådgiver i afdelingen på Dokken i Esbjerg. Det er 46-årige Camilla Akselsen, som har haft sin gang i finanssektoren siden 2000. De seneste 20 år har hun arbejdet som erhvervsrådgiver og kommer til Middelfart Sparekasse efter 12 år i Jyske Bank i Esbjerg – byen, hvor hun er født og opvokset.

Book et møde med Camilla

I dag bor Camilla Akselsen i Tarp sammen med sin kæreste og sine to drenge på 8 og 11 år, som begge spiller fodbold. En fritidsaktivitet, som også fylder meget i Camilla Akselsens fritid, der går med bestyrelsesarbejde i Tarp Boldklub og selvfølgelig at køre til diverse fodboldstævner i lokalområdet.

Min tilknytning til Esbjerg er stor, og det er især her, jeg har har mit netværk – både privat og professionelt. Jeg går meget op i at yde kvalificeret rådgivning, hvor jeg sammen med kunderne får afdækket deres behov og ønsker og finder frem til de løsninger, som passer til den enkelte virksomhed.

Jeg har valgt Middelfart Sparekasse, fordi jeg har hørt meget godt om, at man går op i, at både kunder og medarbejdere trives. Det kan man mærke, at de gør i Middelfart Sparekasse. Der er et stærkt sammenhold, og det er vigtigt for mig at have gode kolleger at sparre med i hverdagen, siger Camilla Akselsen.

Book et møde med Camilla lige her

Hvorfor skal du blive erhvervskunde i Middelfart Sparekasse? 

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi

Personlig rådgivning

Du får en personlig erhvervsrådgiver, som kender dig og din virksomheds økonomi, og som er til at kontakte direkte. Det mener vi er den bedste måde til at opbygge gensidig tillid og et langvarigt forhold.

Book et møde med Camilla her
Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger.

Danmarks bedste image

Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger. I 2023 blev vi for syvende gang siden 2016 kåret af bankkunder i Danmark til pengeinstituttet med det bedste image. Det gør os særligt stolte, at vi fremhæves for vores service, rådgivning og troværdighed.

Tjek os på Trustpilot Læs mere om vores anerkendelser
Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed.

Vi er demokratiske og selvejende

Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed. Det betyder, at ingen ejer Sparekassen. Den øverste myndighed er Repræsentantskabet, som vores garanter vælger – og kan vælge at stille op til. Ved seneste valg i februar 2021 kunne vores garanter stemme på 128 kandidater til de i alt 50 pladser i Repræsentantskabet.

Læs mere om Sparekassens demokrati
En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af.

Vi støtter lokalt

En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af. Foreningslivet er en vigtig del af både lokalsamfundet og Sparekassen. Hvert år uddeler vi tæt på 500 sponsorater og er sammen med lokale foreninger involveret i over 150 arrangementer om året.

Se, hvordan vi støtter lokalt

Du er altid velkommen til at kontakte os

Hvis du vil hilse på en sparekasse, hvor kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed er kerneværdier – sammen med en stærk ambition om at bidrage positivt til udviklingen af (lokal)samfundet, så kig ind til os.

Book møde med Camilla
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os