Større tekst
- 100% +
Læs op

Horsens

Velkommen til Brit Thorsager Riisom

10. juni 2022

Vi har budt velkommen til 41-årige Brit Thorsager Riisom, som kommer fra en stilling i Spar Nord Vejle, hvor hun har arbejdet de seneste ni år.

For fremtiden får hun sin daglige gang i Middelfart Sparekasses afdeling på Høegh Guldbergs Gade i Horsens, hvor hun skal arbejde som rådgiver for privatkunder.

Book et møde med Brit

Det bedste ved mit arbejde er, at jeg kommer i kontakt med mange mennesker, og at der ikke er to dage, som er ens. Der er stor variation i de daglige opgaver.

Jeg har valgt Middelfart Sparekasse, fordi sparekassen har et godt omdømme og nogle gode værdier.

Desuden har jeg tidligere arbejdet sammen med afdelingsdirektør Peter Nygaard, siger Brit Thorsager Riisom, som desuden ser frem til at få kortere på arbejde.

Privat bor hun allerede i Horsens. Fritiden spenderes gerne i haven eller på familiens lille båd. Derudover dyrker Brit Thorsager Riisom både ridning og dans.

Book et møde med Brit lige her

Hvorfor skal du blive kunde i Middelfart Sparekasse? 

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi

Personlig rådgivning

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi, og som er til at kontakte direkte. Det mener vi er den bedste måde til at opbygge gensidig tillid og et langvarigt forhold.

Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger.

Tilfredse kunder

Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger. I 2021 toppede vi blandt andet som pengeinstituttet med det bedste image blandt ansatte i sektoren, og som pengeinstituttet med de bedste digitale kundeløsninger.

Tjek os på Trustpilot Læs mere om vores anerkendelser
Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed.

Vi er demokratiske og selvejende

Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed. Det betyder, at ingen ejer Sparekassen. Den øverste myndighed er Repræsentantskabet, som vores garanter vælger – og kan vælge at stille op til. Ved seneste valg i februar 2021 kunne vores garanter stemme på 128 kandidater til de i alt 50 pladser i Repræsentantskabet.

Læs mere om Sparekassens demokrati
En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af.

Vi støtter lokalt

En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af. Foreningslivet er en vigtig del af både lokalsamfundet og Sparekassen. Hvert år uddeler vi tæt på 500 sponsorater og er sammen med lokale foreninger involveret i over 150 arrangementer om året.

Se, hvordan vi støtter lokalt

Du er altid velkommen til at kontakte os

Hvis du vil hilse på en sparekasse, hvor kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed er kerneværdier – sammen med en stærk ambition om at bidrage positivt til udviklingen af (lokal)samfundet, så kig ind til os.

Book møde med Brit
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os