Større tekst
- 100% +
Læs op

Aarhus

Velkommen til Anders Tække

9. maj 2023

Vi har budt velkommen til 44-årige Anders Tække i vores Aarhus-afdeling. Anders har arbejdet med privatkunder og boligrådgivning siden 2004, hvor han afsluttede sin uddannelse som finansøkonom.

Book et møde med Anders

Han er opvokset i Kjellerup i Midtjylland, men har boet i Aarhus siden 2000 og har en stærk tilknytning til byen. I sommermånederne er det dog ikke andelsboligen i Heibergsgade, men kolonihaven ved Brabrandsøen, der tjener som den foretrukne bolig for Anders Tække, der kommer til at få sin daglige gang i Dokk1 i Aarhus, hvor Middelfart Sparekasse har til huse.

Det bedste ved jobbet som rådgiver er den store afveksling i hverdagen. Jeg kan godt lide, at alle dage ikke ligner hinanden, men byder på både kundemøder, dialog og administrativt arbejde.

Jeg har valgt Middelfart Sparekasse, fordi sparekassen har et godt ry i branchen, og det tiltaler mig, at der er en høj grad af frihed under ansvar. Medarbejdertilfredsheden er høj – og det er tydeligvis noget, man prioriterer højt. Og så glæder jeg mig da til at arbejde i de spændende lokaler i Dokk1, siger Anders Tække.

Fritiden bruger han i selskab med familie og venner – gerne i kolonihaven, som også kræver sin del af familiens tid. Skal pulsen op, foregår det enten i løb, på cykel eller til fitness alt efter vind og vejr.

Book et møde med Anders lige her

Hvorfor skal du blive kunde i Middelfart Sparekasse? 

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi

Personlig rådgivning

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi, og som er til at kontakte direkte. Det mener vi er den bedste måde til at opbygge gensidig tillid og et langvarigt forhold.

Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger.

Tilfredse kunder

Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger. I 2022 topper vi blandt andet som pengeinstituttet med det bedste image – både blandt kunder og blandt ansatte i sektoren – og som pengeinstituttet med de bedste digitale kundeløsninger.

Tjek os på Trustpilot Læs mere om vores anerkendelser
Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed.

Vi er demokratiske og selvejende

Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed. Det betyder, at ingen ejer Sparekassen. Den øverste myndighed er Repræsentantskabet, som vores garanter vælger – og kan vælge at stille op til. Ved seneste valg i februar 2021 kunne vores garanter stemme på 128 kandidater til de i alt 50 pladser i Repræsentantskabet.

Læs mere om Sparekassens demokrati
En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af.

Vi støtter lokalt

En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af. Foreningslivet er en vigtig del af både lokalsamfundet og Sparekassen. Hvert år uddeler vi tæt på 500 sponsorater og er sammen med lokale foreninger involveret i over 150 arrangementer om året.

Se, hvordan vi støtter lokalt

Du er altid velkommen til at kontakte os

Hvis du vil hilse på en sparekasse, hvor kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed er kerneværdier – sammen med en stærk ambition om at bidrage positivt til udviklingen af (lokal)samfundet, så kig ind til os.

Book møde med Anders
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os