Større tekst
- 100% +
Læs op

Tillykke til vinderne af Danmarks Bedste Arbejdspladser

18. marts 2021

Normalt ville Danmarks Bedste Arbejdspladser blive kåret ved en stor gallafest i Cirkusbygningen i København. I år var gallatøjet ikke brug, for kåringen skete – som så meget andet – online.

Great Place to Work, der står bag trivselsundersøgelsen, offentliggjorde årets vindere via en live-sending på Facebook. For 19. år i træk var Middelfart Sparekasse med i konkurrencen. Det er blevet til fire førstepladser og seks andenpladser i årenes løb. I år var vi længere ned på listen – på en niendeplads.

Tillykke til vinderne

Heldigvis kan man ikke vinde hver gang. For der er mange andre virksomheder, der lige som os arbejder hårdt på at skabe den bedst mulige arbejdsplads. De ved også, at tilfredse medarbejdere er forudsætningen for tilfredse kunder – og dermed i sidste ende virksomhedens succes.

Vi vil gerne ønske årets tre vindere tillykke:

  • Mindre virksomheder (0-49 medarbejdere): AbbVie
  • Mellemstore virksomheder (50-499 medarbejdere): Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret, Gentofte Kommune
  • Store virksomheder (+500 medarbejdere): Sparekassen Kronjylland

Vi gør os ekstra umage for at komme stærkt igen

For vores vedkommende, så er niendepladsen en godkendt placering i år. Vi har bestemt en ambition om igen at kunne blande os i toppen af listen, ikke kun for placeringens skyld, men fordi vi hele tiden arbejder på at gøre vores gode arbejdsplads endnu bedre.

Danmarks bedste image

I Sparekassen glæder vi os over, at både medarbejdere og kunder ser meget positivt på os. I undersøgelserne “Finansimage” og “Medarbejderimage” har finansmediet Finanswatch spurgt henholdsvis befolkningen bredt og medarbejdere i finanssektoren, hvordan de ser på pengeinstitutters image. Vi topper begge undersøgelser, og er der vi på en og samme tid både stolte over og ydmyge omkring. For mens vi i konkurrencen Danmarks Bedste Arbejdspladser vil arbejde hårdt for at komme til tops igen, så skal vi her arbejde lige så intenst på at fastholde vores gode image.

Bliv klogere på Sparekassen som arbejdsplads her

Hvis du vil dykke dybere ned i vores arbejde med at udvikle Sparekassen som arbejdsplads, kan du læse mere om os i vores Kulturprofil.

Læs mere
Kulturprofil
Læs mere
Anerkendelser
Se et udvalg af de priser, vi har modtaget siden 2000
Læs mere
Ledig stillinger
Kom med på holdet
Læs mere
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os