Større tekst
- 100% +
Læs op

Christian Christiansen - rådgiver i Vejle

1. februar 2022

Tak, fordi du kigger forbi. Jeg er Christian Christiansen – en god, gammeldags bankmand, der leverer solide, økonomiske løsninger for private kunder. Dette endda suppleret med udpræget humoristisk sans.

På den ene side har jeg et stærkt fundament inden for investering, bolig, gældspleje, finansiering og pension. Det motiverer mig at se rundt om de økonomiske hjørner og sikre det optimale set-up på langt sigt. Bankforretning er mit hjerteblod.

På den anden side er jeg optaget af old school bankdrift baseret på ordentlighed og fairness. Jeg kan tale med alle mennesker, er hudløst ærlig, og jeg laver ikke løsninger, som jeg ikke kan stå inde for.

Mange år i Jelling – nu i Vejle

Jeg startede som elev i Jelling Sparekasse i midten af 80’erne, og har siden da arbejdet i sammenlagt knap 13 år i Jelling, hvor jeg også stadig bor.

I dag arbejder jeg i Middelfart Sparekasses afdeling i Vejle, hvor jeg har været siden 2018.

Book et møde med mig

Hvorfor skal du blive kunde i Middelfart Sparekasse? 

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi

Personlig rådgivning

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi, og som er til at kontakte direkte. Det mener vi er den bedste måde til at opbygge gensidig tillid og et langvarigt forhold.

Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger.

Tilfredse kunder

Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger. I 2021 topper vi blandt andet som pengeinstituttet med det bedste image blandt ansatte i sektoren, og som pengeinstituttet med de bedste digitale kundeløsninger.

Tjek os på Trustpilot Læs mere om vores anerkendelser
Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed.

Vi er demokratiske og selvejende

Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed. Det betyder, at ingen ejer Sparekassen. Den øverste myndighed er Repræsentantskabet, som vores garanter vælger – og kan vælge at stille op til. Ved seneste valg i februar 2021 kunne vores garanter stemme på 128 kandidater til de i alt 50 pladser i Repræsentantskabet.

Læs mere om Sparekassens demokrati
En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af.

Vi støtter lokalt

En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af. Foreningslivet er en vigtig del af både lokalsamfundet og Sparekassen. Hvert år uddeler vi tæt på 500 sponsorater og er sammen med lokale foreninger involveret i over 150 arrangementer om året.

Se, hvordan vi støtter lokalt

Du er altid velkommen til at kontakte os

Hvis du vil hilse på en sparekasse, hvor kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed er kerneværdier – sammen med en stærk ambition om at bidrage positivt til udviklingen af (lokal)samfundet, så kig ind til os.

Book møde med Christian
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os