Større tekst
- 100% +
Læs op

Sidste år fejrede hun 25-års jubilæum - nu fylder Charlotte Jacobsen 50 år

12. marts 2022

Hvis du har været i Middelfart Sparekasse i Fredericia, er der en god chance for, at du kender Charlotte Jacobsen. Hun har nemlig været i Sparekassen i 26 år, og mandag den 14. marts fylder hun 50 år.

Nyder livet på landet

Charlotte Jacobsen har sin daglige gang som rådgiver i Middelfart Sparekasses afdeling i Fredericia, hvor hun sidste år kunne fejre sit 25-års jubilæum. På trods af sit mangeårige tilhørsforhold til fæstningsbyen krydser hun dog dagligt Lillebælt for at komme hjem til Middelfart, hvor hun er født og opvokset.

Hun bor i dag i landlige omgivelser på en gård i udkanten af Middelfart og har to døtre og en søn på 21, 16 og 18 år.

Selv om den ældste datter er flyttet hjemmefra for at studere i Aarhus, og den yngste for tiden er på efterskole, er der aldrig stille på gården, som summer af liv. Her er både heste, høns og katte, som det jo hører sig til. Ej at forglemme den et-årige bomuldshund Eliot, som elsker at følge med rundt på gården og blive møgbeskidt, når de andre dyr skal passes og fodres.

Charlotte Jacobsen nyder livet på landet og holder især af at dyrke sin have, så der både er smukke blomster at kigge på og friskt grønt og frugt at spise af.

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os