Større tekst
- 100% +
Læs op

Se det nye repræsentantskab 2021

Repræsentantskab 2021

30. marts 2021

Tak til alle 128, der valgte at stille op valget om en plads i vores nye repræsentantskab. Tak til de over 3.000 garanter, der deltog i afstemningen. Og tillykke til de 50, der blev valgt til vores nye repræsentantskab!

 

Se det nye repræsentantskab her

Vi kan nu præsentere den samlede oversigt over medlemmerne af Sparekassens nye repræsentantskab – du finder dem alle – klik her

Medlemmerne er et spejl af Sparekassen og vores kunder. Der er lønmodtagere, der er selvstændige, der er kvinder, der er mænd, der er sydfynboer og østjyder.

Lige præcis forskelligheden er styrken ved repræsentantskabet. Medlemmerne repræsenterer kunderne og garanterne, og deres forskellighed sikrer, at vi får alle synsvinkler i spil, når Sparekassens ledelse og bestyrelse drøfter emner med repræsentantskabet.

En demokratisk virksomhed

Som garantsparekasse er vi en demokratisk virksomhed, hvor kunderne kan få indflydelse. Det ses tydeligt ved repræsentantskabsvalget, hvor det jo er kunder med garantkapital, der har kandideret og stemt.

Vi mener selv, at det fundament er en af vores største styrker. Vi er trods alt til for kundernes skyld.

Vi glæder os til at lære de nye repræsentantskabsmedlemmer at kende – og vi vil arbejde på at gøre vores kundedemokrati endnu stærkere frem mod næste valg i 2025.

Hvis du synes, det lyder spændende, så kan du jo allerede nu begynde at lege med tanken om at få dit navn på stemmesedlen om fire år.

600.000 kroner til lokalområdet

Tak for de mange gode forslag til puljen på 600.000 kroner til lokaleaktiviteter. Vi håber at kunne samle det nye repræsentantskab i løbet af foråret. En af deres første opgaver bliver at fordele puljen.

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os