Større tekst
- 100% +
Læs op

København

Mød Rie Gyldenkærne

28. august 2023

Foreninger, privatkunder, erhverv, bolig, bil, forsikringer, pension og investering. 41-årige Rie Gyldenkærne har arbejdet med det hele i sine 20 år i finanssektoren.

Hun er oprindeligt uddannet i Danske Bank og har arbejdet som rådgiver i blandt andet Arbejdernes Landsbank og Sparekassen Kronjylland. Nu er det kunderne her i Sparekassen, som får glæde af hendes store indsigt og gode humør.

Book et møde med Rie

Det bedste ved at være rådgiver er at finde de gode løsninger sammen med kunderne, og skabe en stærk relation baseret på tillid. Kan jeg være med til at få mine kunders drømme til at gå i opfyldelse, har det været en god dag på jobbet.

Jeg har valgt Middelfart Sparekasse, fordi værdierne flugter godt med mine egne, og sparekassen har ry for at være et godt sted at arbejde. Jeg sætter enormt meget pris på kollegialt sammenhold, hjælpsomhed og godt humør på arbejdspladsen, siger Rie Gyldenkærne, som er opvokset på Vestegnen, hvor hun stadig bor i dag.

Rie Gyldenkærne, ny rådgiver i Middelfart Sparekasse i København

Fritiden bruges med venner og familie – gerne til sports- eller kulturevents. Der bliver generelt set meget fodbold, da Rie Gyldenkærnes søn spiller u19 i den lokale fodboldklub Taastrup FC. Derudover er hun dedikeret vinter- og helårsbader og er senest begyndt at dyrke saunagus og isbad.

Book et møde med Rie lige her

Hvorfor skal du blive kunde i Middelfart Sparekasse i København? 

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi

Personlig rådgivning

Du får en personlig rådgiver, som kender dig og din økonomi, og som er til at kontakte direkte. Det mener vi er den bedste måde til at opbygge gensidig tillid og et langvarigt forhold.

Book et møde med Rie her
Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger.

Tilfredse kunder

Kunderne placerer os hvert år i top i undersøgelser om kundetilfredshed, image og digitale løsninger. I 2022 topper vi blandt andet som pengeinstituttet med det bedste image – både blandt kunder og blandt ansatte i sektoren – og som pengeinstituttet med de bedste digitale kundeløsninger.

Tjek os på Trustpilot Læs mere om vores anerkendelser
Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed.

Vi er demokratiske og selvejende

Vi er en selvejende, demokratisk virksomhed. Det betyder, at ingen ejer Sparekassen. Den øverste myndighed er Repræsentantskabet, som vores garanter vælger – og kan vælge at stille op til. Ved seneste valg i februar 2021 kunne vores garanter stemme på 128 kandidater til de i alt 50 pladser i Repræsentantskabet.

Læs mere om Sparekassens demokrati
En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af.

Vi vil støtte lokalt

En del af vores overskud går til at skabe et aktivt foreningsliv i de lokalsamfund, vi er en del af. Foreningslivet er en vigtig del af både lokalsamfundet og Sparekassen. Hvert år uddeler vi tæt på 500 sponsorater og er sammen med lokale foreninger involveret i over 150 arrangementer om året.

Se, hvordan vi støtter

Du er altid velkommen til at kontakte os

Hvis du vil hilse på en sparekasse, hvor kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed er kerneværdier – sammen med en stærk ambition om at bidrage positivt til udviklingen af (lokal)samfundet, så kig ind til os.

Book møde med Rie
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os