Større tekst
- 100% +
Læs op

Vi har brug for din stemme

14. september 2020

MS Fokus – støtte med hjertet

Er du garant i Middelfart Sparekasse, har vi brug for din stemme. I Middelfart Sparekasse har vi et koncept – MS Fokus – hvor vi indgår et samarbejde med en almennyttig organisation, som vi donerer 400.000 kr. til i en periode over to år.

Fælles Om. Ansvaret

Vi har altid været en aktiv del af lokalsamfundet og støtter initiativer, der gør en forskel i vores område. Med MS Fokus får vi mulighed for at sætte ekstra fokus på et udvalgt initiativ. Vi støtter med penge, og mindst lige så vigtigt – med at sprede kendskab.

Hvem skal have 400.000 kroner?

Vi har valgt at vores garanter skal bestemme, hvem vi skal støtte i 2021 og 2022. Så er du garant i Middelfart Sparekasse, kan du nu give din stemme på den organisation, du synes vi skal samarbejde med. De tre organisationer, der kan stemmes på er:

  • BROEN Danmark
  • Psykiatrifonden
  • SMILfonden

Sådan stemmer du

Er du garant i Middelfart Sparekasse, kan du logge ind i din netbank og finde link til afstemningen. Afstemningen løber til og med 27. september 2020.

Gå til netbank

Garant i Middelfart Sparekasse

Som garant i Middelfart Sparekasse får du både indflydelse og en attraktiv rente. Vi har over 18.000 garanter, og er meget stolte af den store opbakning fra vores garanter.

Læs mere om at være garant
Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os