Større tekst
- 100% +
Læs op

Vi flytter fra Strib til Middelfart

6. juli 2020

Efter 48 gode år i Strib har vi besluttet at samle vores to afdelinger i postnummer 5500 på én adresse. Det betyder, at vores afdeling i Strib bliver en del af privatkundeafdelingen i vores hovedsæde i Middelfart. Sidste åbningsdag i Strib-afdelingen bliver fredag 4. september, hvorefter medarbejderne i Strib kan findes i Havnegade i Middelfart.

Da vi i 1972 åbnede en afdeling i Strib – den første uden for Middelfart – var den fysiske nærhed til pengeinstituttet afgørende. Dengang havde alle mange flere ærinder i banken, end kunderne har i dag. Den teknologiske og samfundsmæssige udvikling gør, at kundernes adfærd og behov er helt anderledes i dag.

For adm. direktør Martin Baltser er det både vemodigt og rigtigt at nedlægge afdelingen i Strib. En af gevinsterne er, at medarbejderne samles i et større fagligt fællesskab, hvilket de også ser frem til.

“Jobbet som kunderådgiver består – ud over kundekontakten – i dag også af mange administrative opgaver. De opgaver skal løses i både store og mindre afdelinger. Nu kan opgaverne fordeles på flere skuldre, og det giver medarbejderne mere tid til det, de brænder mest for: kundekontakten og den økonomiske rådgivning,” siger Martin Baltser.

Fortsat hæveautomat

For at give stribonitterne mulighed for at klare de mest normale bankforretninger helt lokalt, bevarer sparekassen hæveautomaten i byen. Den er i dag meget mere end en automat, der kan give danske kroner. I den kan man også hæve euro og indsætte danske sedler. Derudover tilbyder vi at komme til Strib og holde kundemøder hos kunderne, hvis de ønsker det frem for at køre til Middelfart.

Har du kundeboks, så skal den tømmes

I forbindelse med flytningen skal vi bede alle kunder, der har en kundeboks om at komme og få tømt boksen. Vi kan også tilbyde en kundeboks i Middelfart, men vi kan ikke tage boksen med fra Strib. Derfor skal alle, der har en kundeboks, tømme den senest mandag 17. august. Kollegerne i Strib hjælper med det praktiske, hvis du ønsker en kundeboks i Middelfart i stedet.

Et stærkere, fagligt fællesskab

At beslutningen om at nedlægge afdelingen træffes lige nu, skyldes at også medarbejdere i finanssektoren har ændret adfærd over årene.

“Vi kan se, at feltet af kvalificerede kandidater bliver noget mindre, når vi søger kolleger til en mindre afdeling. For en rådgiver betyder det meget at være en del af en stor afdeling med gode muligheder for sparring og mange kolleger med brede faglige kompetencer. Aktuelt står vi for at skulle finde to nye kolleger til afdelingen i Strib. Vores vurdering er, at vi får et bedre og bredere felt af ansøgere ved at kunne tilbyde et job i en stor afdeling i hovedsædet. I sidste ende er det også til gavn for kunderne,” siger Martin Baltser.

Fortsat lokal opbakning

Selv om afdelingen i Strib fysisk lukker, skal de mange foreninger i området, som vi har bakket op gennem mange år, ikke frygte at blive glemt.

“Foreningernes ve og vel ligger os meget på sinde – lige fra de lokale idrætsforeninger til Strib Vinterfestival. Opbakningen til det lokale liv er en af de vigtigste måder at være til stede i et lokalsamfund på. Jeg tør godt love, at vi på ingen måde skruer ned for støtten til de mange gode initiativer, der kommer fra Strib, siger Martin Baltser.

Kom til åbent hus onsdag 9. september

For at give alle kunder tilknyttet Strib-afdelingen mulighed for at se de nye omgivelser og hilse på både kendte og nye ansigter, inviterer vi til åbent hus i hovedsædet i Middelfart, Havnegade 21, onsdag 9. september. Flere detaljer om arrangementet følger i god tid inden den 9. september.

 

Fælles Om. Økonomien
Bliv kunde i Middelfart Sparekasse
Bliv kunde Kontakt os