Henrik Toverud Stokkebæk (i midten) er ny afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasse i Esbjerg.
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Det er en både sted- og velkendt afdelingsdirektør, vi har ansat til jobbet som leder af vores afdeling i Esbjerg. Henrik Toverud Stokkebæk er den nye mand i spidsen for afdelingen. Den har han været en del af siden åbningen i 2013. 43-årige Henrik Toverud Stokkebæk har nemlig været privatkundechef i afdelingen fra første åbningsdag.

Styrmanden bliver kaptajn

Efter en grundig proces, hvor flere kandidater var i spil, stod det klart, at den helt rigtige afdelingsdirektør var i afdelingen i forvejen. Henrik Toverud Stokkebæk ser frem til de nye udfordringer.

“Jobbet og jeg er nærmest vokset sammen over årene, så jeg ser frem til opgaven. Vi har en stærk afdeling, som fortsat er i voksealderen, så vi skal have vist esbjergenserne, at Middelfart Sparekasse er det helt rigtige valg for både privat- og erhvervskunder. Vi har landets mest tilfredse kunder, og er landets næstbedste arbejdsplads, så vi har et godt udgangspunkt, synes jeg.”

En indfødt esbjergenser

Henrik Toverud Stokkebæk er på alle måder på hjemmebane i Esbjerg. Han er født og opvokset i byen, og bor der den dag i dag med kæresten, Lea, og børnene Alma og Niels.

Datoen ligger ikke fast endnu, men vi inviterer på et senere tidspunkt til reception i vores lokaler på Dokken 10, så du har mulighed for at hilse på den nye afdelingsdirektør og de 12 kolleger i afdelingen.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.