Vi åbner i Tørring 28. oktober 2019
Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Arbejdet med at omdanne den tidligere brillebutik og lejligheden på førstesalen til en moderne sparekasse-filial er nu så langt, at åbningsdagen ligger fast. Mandag den 28. oktober klokken 10 åbner vi for første gang dørene til afdelingen på Bredgade 8 i Tørring.

Det er et stort arbejde, og når man begynder at rode med et ældre hus, så dukker der overraskelser op undervejs. Nu kender vi de overraskelser, Bredgade 8 har budt på, så nu tør vi godt lægge os fast på datoen, siger Danny Herløv Aagaard, afdelingsdirektør i Middelfart Sparekasse.

Han står i spidsen for afdelingen i Uldum, som bliver til afdelingen i Tørring fra og med den 28. oktober.

Vi glæder os meget til at vise den nye afdeling frem. Vi har mulighed for at indrette den, så den bedst muligt svarer til den måde, kunderne bruger deres pengeinstitut på i 2019, siger Danny Herløv Aagaard.

Det betyder eksempelvis, at kassefunktionen forsvinder, men kontanter er dog langt fra fortid i afdelingen.

I dag har vi åbent ved kassen fra 10 til 13. Fremover kan du komme ind med dine mønter og benytte mønttælleren i hele åbningstiden. Og i vores automat kan du indsætte sedler døgnet rundt. Har du brug for hjælp til at betale en regning eller noget andet praktisk, sidder vi også klar i hele åbningstiden fra 10 til 16, fortæller Danny Herløv Aagaard.

Afdelingen i Tørring bliver også uden kundebokse og døgnboks.

Begge dele benyttes i dag i meget begrænset omfang. Derfor henviser vi de kunder, der fortsat ønsker at bruge døgnboks eller have en kundeboks til en af vores andre afdelinger Vejle, Hedensted eller Horsens, siger Danny Herløv Aagaard.

Et rart sted at komme

I indretningen af afdelingen er der lagt vægt på, at det skal være et rart sted at komme.

Folk besøger os jo sjældnere og sjældnere. Det skal være en rar oplevelse at komme hos os, så vi indretter et kundeområde ved indgangen, så man forhåbentlig får lyst til at kigge ind og få en kop kaffe, siger Danny Herløv Aagaard.

Lukket den 25. oktober

Der bliver lagt en del kræfter i at planlægge flytningen fra Uldum til Tørring, så kunderne bliver mindst muligt berørt. Én lukkedag kan dog ikke undgås, så fredag den 25.oktober er der lukket i både Uldum og Tørring. Medarbejderne er klar ved telefonerne og pr. mail, og har du behov for at komme i en afdeling, står kollegerne i sparekassens øvrige afdelinger klar. Automaten i Uldum er også i drift – og det bliver den ved med at være også efter flytningen.

Åbent hus fredag den 1. november

Med åbningen af den nye afdeling bliver der plads til flere medarbejdere, og den mulighed er allerede udnyttet. Sparekassen har budt velkommen til Birgitte Bregnsholm som privatrådgiver og Hans Klejstrup som konsulent. Begge har en fortid i bankverdenen i Tørring.

Jeg håber, at rigtigt mange vil komme forbi fredag den 1. november mellem 14 og 17, når vi inviterer til åbent hus. Der bliver tid til at hilse på både Birgitte og Hans og de kendte ansigter fra afdelingen – og selvfølgelig også se, hvordan den nye sparekasse i Tørring ser ud indvendig, siger Danny Herløv Aagaard.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.