Print Friendly, PDF & Email
Share Button

Vi får hver måned mange nye kunder i Sparekassen, og vi er taknemmelige for hver eneste, der vælger os til. I sjældne tilfælde kaster det stor opmærksomhed af sig, når en kunde skifter til os. Det gælder i særlig grad Hedensted Kommune, som før påske besluttede at benytte Middelfart Sparekasse som pengeinstitut fremover. På billedet ses kommunens økonomichef, Søren Carlsen (tv) og borgmester Kirsten Terkilsen, der var forbi afdelingen forleden for at hilse på erhvervskundechef Torben Høholt og afdelingsdirektør Rune Petersen.

Kommunen ønsker at bruge et pengeinstitut, der er til stede med filialer i kommunen, og med afdelinger i Hedensted og Uldum lever vi op til det. Faktisk er Hedensted Kommune et meget vigtigt område for os. Vi har mange – og meget loyale – kunder i begge vores afdelinger. Det faktum, at der er hele fem medlemmer af Sparekassens repræsentantskab fra Hedensted Kommune er et tydeligt bevis på det.

Vi er meget stolte af, at Hedensted Kommune har valgt os – vi ser i særlig grad frem til samarbejdet, da det er første gang, vi skal være en hel kommunes pengeinstitut.

Vil du også være kunde i Middelfart Sparekasse – så kan du begynde her, hvis du er privatkundeOg her, hvis du er erhvervskunde.

Du kan også booke et møde her:

 

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så holder vi dig opdateret med, hvad der sker i Sparekassen.

  • Jeg accepterer, at Middelfart Sparekasse må kontakte mig på e-mail om relevante emner som pension og investering samt alle de kultur- og sportsarrangementer Middelfart Sparekasse arrangerer eller støtter. Jeg accepterer desuden, at mine data behandles med henblik på at sende mig så relevant information som muligt.Læs mere om betingelserne for Middelfart Sparekasses nyhedsbrev her >>

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.